Bayern Münchenin lauantainen voitto Sami Hyypiän luotsaamasta Bayer Leverkusenista oli baijerilaisille jo 50. tappioton ottelu peräjälkeen Bundesliigassa.

Bayern voitti kotipelinsä 2-1-lukemin. Mario Mandzukic iski isäntien avausosuman 44. minuutilla ja Bastian Schweinsteiger tuplasi johdon 52. minuutilla. Leverkusenin ykköstykki Stefan Kiessling iski toisen jakson lisäajalla kosmeettiseksi jääneen kavennuksen.

50 ottelun tappiottoman putken lisäksi Bayern on voittanut peräti 17 edellistä liigapeliään Saksassa. Bayernin edellinen tappio Bundesliigassa tuli lokakuussa 2012 Leverkusenia vastaan.

Bayern voi varmistaa kotimaan sarjan mestaruutensa jo ensi viikonloppuna, mikäli se kaataa Mainzin ja Borussia Dortmund sekä Schalke eivät voita omia ottelujaan.

Bayernin sarjajohto on nyt 23 pistettä kakkosena olevana Dortmundiin, josta Schalke on pisteen päässä. Leverkusen on neljäntenä, neljä pistettä Dortmundista.

Eurokentillä tappio joulukuussa

Bayern ei ole eurokentillä pitänyt yhtä pitkää voittoputkea. Joukkue kärsi Mestarien liigan lohkovaiheen päätöspelissä kotitappion Manchester Citylle 2-3-lukemin.

Viime keväänä joukkue hävisi pudotuspeleissä myös Arsenalille kotipelinsä 0-2-lukemin, mutta jatkoi silloin yhteismaalein puolivälieriin ja aina lopulta koko kilpailun voittajaksi asti.

Huipputarjous: Pelaa TÄNÄÄN ManU-Liverpool-matsiin 50€ riskitön veto Nordicbetille!
Lisäksi 100€ bonus! Jos vetosi menee ohi, saat panoksen takaisin!