SJK taistelee Liigacupissa sunnuntaina KuPS:n vieraana. Seinäjokelaisten mukana nähdään testimiehen statuksella olevat Héctor García ja Carlos López.

Espanjalaistaituri Josu pääsee myös pitkästä aikaa peliminuuteille SJK:ssa.

– Jos kaikki menee hyvin, niin pelaan KuPS ottelussa. Haemme siitä pelistä voittoa, mutta haluamme tietenkin myös pelata hyvin. Uskon kuitenkin että joka pelaaja ajattelee vain voittoa. Tulkoon se sitten rankuilla tai 90 minuutin aikana, mutta haluamme aina voittaa, Josu pohti SJK TV:n haastattelussa.

SJK on voittanut aiemmin tänä talvena KuPS:n harjoituspelissä maalein 4-0. Päävalmentaja Simo Valakari ei kuitenkaan tuolle voitolle kovin paljon painoarvoa anna vaan muistuttaa panoksista.

– Talven harjoitusottelut on ihan eri pelejä ja KuPS voitti heti seuraavana viikonloppuna jonkun muun joukkueen ihan yhtä suurin numeroin. Ei kannata alkaa näitä otteluita vertailemaan, Valakari mietttii seuran verkkosivuilla.

– Se mikä on parasta jatkopaikassa, on että merkitykselliset pelit jatkuvat, eikä tarvitse alkaa itse järjestämään harjoitusotteluita. Ja kuten seuran sekä joukkueen tavoitteena on, jokaista kilpailua mihin osallistutaan, lähdetään myös voittamaan, Valakari lisää.

Jos SJK etenee välieriin, pelaisi se seuraavan ottelunsa kotikentällä, 15.-16.3. Vastaan tulisi voittaja ottelusta FC Inter – HJK. Tappiolla matka jatkuu Suomen Cupin 5.kierroksen otteluun.