Liverpool lähtee viikonlopun Valioliigan kärkikamppailuun hyvistä asemista. Chelsea on viiden pisteen päässä kun kolme kierrosta on jäljellä, joten lontoolaisten voittokaan ei välttämättä vie Liverpoolin mestaruutta.

Toistaalta Manchester City, voi voittamalla omat neljä otteluaan, Liverpoolin rinnalle, mikäli joukkue taipuu sunnuntain kärkipelissä voittaen kaksi muuta otteluaan.

Joukkueet päätyisivät tällöin tasapisteisiin ja vertailussa olisi maalierot, mikä on Cityllä neljä maalia parempi juuri nyt. Chelsea joutuu voittonsakin myötä odottamaan vastustajien kompurointia.

Liverpool-luotsi Brendan Rodgers katsoo, ettei heillä ole sunnuntain peliin lähdettäessä paineita.

– Jokainen puhuu paineista, mutta ne ovat Manchester Cityllä ja Chelsealle – kun käytät sellaisen määrän rahaa sinulta odotetaan mestaruutta, Rodgers kommentoi BBC:lle.

– Meillä ei ole muita paineita kuin ne, mitä luomme sisältäpäin. En ole nukkunut nykyistä paremmin koskaan. Kaikki johtuu työnteostamme. Mitä tahansa tapahtuu, kausi on ollut loistava. Olemme olleet loistavia.

Liverpool kohtaa Chelsean lisäksi Crystal Palacen vieraissa ja Newcastlen kotonaan. City pelaa vielä Palacea, Evertonia, Aston Villaa ja West Hamia vastaan.