Roope Riski otti sankarin roolin Norjassa

© Kuva: Kai Lintinen
Championshipissä viikkokierros! Hyödynnä riskitön veto tai talletusbonus!

Norjan kakkosliigan Hönefossiin täksi kaudeksi siirtynyt Roope Riski on saanut vahvan alun uudessa seurassaan. 22-vuotias hyökkääjä teki avausmaalinsa jo viime viikonloppuna sarjan avauskierroksella ja tänään oli vuorossa kauden toinen osuma.

Riskin tämänkertainen maali oli erityisen tärkeä, sillä se syntyi vasta pelin lisäajan kolmannella minuutilla. Osuman myötä Hönefoss nousi kotonaan 1-1 -tasapeliin Mjondalenia vastaan. Vastustaja oli siirtynyt johtoon pelin 51. minuutilla.

Ottelun sankarin ohella Hönefossissa pelaa toinenkin suomalainen. Huuhkajien keskikenttäpelaaja Toni Kolehmainen oli Riskin tavoin joukkueensa avauskokoonpanossa. Kolehmainen otettiin vaihtoon pelin 80. minuutilla.

Championshipissä viikkokierros! Hyödynnä riskitön veto tai talletusbonus!
Edellinen artikkeliManU-legenda tylynä: ”Arsenalin pelaajien pitää herätä todellisuuteen”
Seuraava artikkeliDraamaa Espanjassa – Maalia juhlinut Atlético Madridin maalitykki loukkaantui vakavasti