Real Madridin valmentaja Carlo Ancelotti tähyilee lisäpokaaleja valkopaitojen peräsimessä. Ancelotti on jo voittanut La Ligan seuralle Espanjan cupin, mutta nyt tähtäimessä on Mestarien liigan voitto.

La Ligassa joukkue on mestaruustaistosta ulkona, kun kamppailu käydään Atletico Madridin ja FC Barcelonan kesken. Mestarien liigassa seuralla on silti mahdollisuus napata kymmenes pokaalinsa.

– Se tulee olemaan hyvin erilaista kuin cupissa ja liigassa. Finaalista tulee avoin. Molemmat joukkueet haluavat todistaa laadukkuutensa. En usko, että Atletico lähtee sotkemaan peliämme emmekä mekään lähde siihen, Ancelotti ennakoi AS-lehden mukaan.

– Yritämme esitellä futistamme, aivan kuten Atletico, joka on pelannut mahtavan kauden. He ovat saaneet kaikki selkä seinää vastaen. Molemmat joukkueet tuntevat toisensa vahvuudet, joten pelistä tulee jännittävä.

Ancelotti on ehtinyt miettiä jonkin verran taktisia pointteja otteluun, mutta sitä luotsi ei vielä tiedä, mitä motivointipuhe tulee sisältämään.

– En vielä. Joka tapauksessa ei ole tarpeellista sanoa liikaa ennen tällaista peliä. Pelajaat ovat valmistautuneita ja keskittyneitä. Tärkeintä on huolehtia, ettei ilmassa ole liikaa jännitystä ennen peliä.

– Se rohkeus, persoona ja luonne, mitä näytämme kentällä, tulee olemaan tärkeää finaalista. Tällaisessa pelissä meidän on näytettävä osaamisemme, Ancelotti muotoili.

Mestarien liigan finaali on vuorossa 24. toukokuuta.