Costa Rican maalivahti Keylor Navas on pitänyt maalinsa jo yli 300 minuuttia puhtaana meneillään olevaissa MM-kisoissa. Tämä on pisin voimassa oleva nollaputki.

Navas joukkueineen pelaa parhaallaan Kreikkaa vastaan neljännesvälieräottelua. Tilanne on reilun tunnin pelin jälkeen Costa Ricalle 1-0-lukemissa Bryan Ruizin maalilla, mikä syntyi toisen puoliajan alkuminuuteilla.

Navas on joutunut esittämään ottelussa yhden huipputorjunnan, kun hän torjui Dimitrios Salpingidisin suoraan syötöstä lähteneen vedon jaloillaan avausjakson lopulla.

Kreikka-pelin lopusta tulee kivikovaa taistelua aikaa vastaan, sillä Costa Rica pelaa viimisen 25-minuuttisen vajaalla ulosajon vuoksi. Puolustaja Oscar Duarte liukui myöhässä vastustajan nurin ja sai toisen varoituksensa.

Navas päästi turnauksen ainoan maalin joukkueen avauspelissä Uruguaya vastaan, kun Edinson Cavani ohitti miehen rankkarilla 24. minuutilla. Costa Rica nousi kyseissä ottelussa lopulta 3-1-voittoon. Sen jälkeen joukkue nollasialkulohkossa perä perään Italian (1-0-voitto) ja Englannin (0-0).