FC Honka kohtaa torstaina kello 18.30 Eurooppa-liigan karsinnoissa virolaisen JK Sillamäe Kalevin. Otteluparin ensimmäinen kohtaaminen pelataan Virossa.

– Siirrymme Tallinnaan keskiviikkona ja vedämme viimeistelytreenit siellä. En tunne Viron sarjaa kovin hyvin, mutta esimerkiksi viime vuonna nähtiin, että eurokarsinnoissa ei ole koskaan helppoja pelejä, espoolaisten päävalmentaja Shefki Kuqi kommentoi peliyhtiö Unibetin tiedotteessa.

Unibet on FC Hongan kumppani eurokentillä, sillä peliyhtiö näyttää espoolaisten kesän kaikki europelit yksinoikeudella suorina lähetyksinä omalla internetsivustollaan.

Torstain ottelu on samalla Kuqin eurodebyytti valmentajana. Entinen Huuhkaja-kärki matkustaa Viroon hyvä tulos mielessään.

– Lähdemme ensimmäiseen vieraspeliin luottavaisin mielin. Sieltä on saatava sellainen tulos, että voimme ratkaista homma kotona. Joukkueessa henki on hyvä ja nuoret jätkät odottavat europelejä kovasti, Kuqi kertoo.

* * *

Katso FC Hongan euromatsit ja hyödynnä samalla SuomiFutis-sivuston kautta yksinoikeudella 100€ riskitön veto Unibetille!

Osallistumisohjeet:

1) Avaa uutena asiakkaana pelitili Unibetille TÄSTÄ.

2) Tee talletus ja lyö veto haluamaasi kohteeseen. Mikäli ensivetosi ei osu, Unibet hyvittää automaattisesti pelitilillesi panoksesi 100€ saakka takaisin.