Kolme suomalaisseuraa oli tulessa torstaina alkaneissa Eurooppa-liigan karsintojen 1. kierroksen ottelupareissa.

MYPA otti kotikentällään 1-0-voiton färsaarelaisesta Fuglafjordurista. Voittomaalin iski Denis Abdulahi 76. minuutilla.

FC Honka hävisi puolestaan vieraspelinsä virolaiselle Sillamee Kaleville lukemin 1-2 (0-1). Honkan kavennuksen 82. minuutilla teki Armend Kabashi, joka ampui Ilari Äijälän rankkarin paluupallon sisään.

VPS kiri voittoon

Vaasan Palloseura, joka pelasi kotiottelunsa Valkeakoskella, nousi tappioasemasta upeaan 2-1-voittoon Ruotsin pääsarjassa pelaavasta Brommapojkarnasta.

Ruotsalaisseura johti vielä tauolle mentäessä maalilla, mutta VPS kiri ohi kapteeni Sebastian Strandvallin ja Jarno Parikan maaleilla vain minuutin välein 53. ja 54. minuutilla.

Toiset osaottelut pelataan viikon päästä.