Kotimaisessa futiksessa pelataan tänään yksi kamppailu. Ottelussa kohtaavat putoamisesta taisteleva JIPPO sekä turvallisilla vesillä oleva AC Oulu.

Joukkueet löytyvät kuntokäyrien eri päistä. Oululaiset ovat puntarin kärjessä, kun taas JIPPO:n kausi on viettänyt alaspäin lupaavan alun jälkeen. JIPPO onkin ajatutunut putoajan paikalle, ja viivan päälle on kaksi pistettä matkaa.

– JIPPO on ilkeä vastustaja. He tarvitsevat kipeästi pisteitä ja kotiottelut ovat heidän saumansa – kukaan meidän joukkueesta ei saa aliarvioida heitä tai muuten käy taatusti kylmät, AC Oulun päävalmentaja Rauno Ojanen penää seuran verkkosivuilla.

– Meillä on mielessä edellinen reissu Joensuuhun, joka oli todella huono ja JIPPO otti silloin pisteet täysin ansaitusti. Me olemme nyt eri joukkue ja hyvällä itseluottamuksella sekä terävällä asenteella jatkamme pistekannassa.

AC Oulun joukkueesta sivussa on varmuudella Mika Nurmela. JIPPO:lta ottelusta ovat varmuudella sivussa pelikieltoa kärsivät Petteri Rönkkö ja Jan Berg sekä loukkaantumisten vuoksi Jens Harju ja Joni Rissanen.