Rubin Kazanin toimitusjohtaja Airat Karajev tapasi perjantaina lehdistön ja tapetilla oli esimerkiksi Roman Eremenkon sopimuksen purkaminen.

Eremenko siirtyi Moskovan TsSKA:han nelivuotisella kontrahdilla, mutta Rubinilla ja pelaajalla on yhä selvittämättömiä asioita, sillä Eremenko purki sopimuksensa oma-aloitteisesti. Rubin Kazan vei asian FIFA:n käsiteltäväksi, sillä se ei päässyt TsSKA:n kanssa yhteisymmärrykseen Huuhkaja-pelaajan siirtosummasta.

Venäläismediassa arvellaan, että seurojen näkemysero olisi useita miljoonia, mutta tarkkaa summaa ei Karajev luonnollisestikaan paljasta.

– En haluaisi kertoa tarkkaa summaa, mutta TsSKA:n ehdottamat luvut ovat alhaisempia kuin mitä Rubin haluaa, Karajev kertoi medialle.

– Kaikki tietävät, että Roman Eremenko lähetti toukokuun lopussa ilmoituksen sopimuksen yksipuolisesta purkamisesta. Odotimme, että hän palaisi, mutta pelaaja päätti siirtyä TsSKA:han.

– Rubin ei voi tietenkään hyväksyä tällaista sopimuksen purkamista. Olemme toimittaneet todisteet FIFA:lle ja meidän hakemus tullaan käsittelemään. FIFA määrää korvaussumman, jonka me saamme.

Tapaus-Eremenkosta lisää TÄÄLLÄ!