Saksan 2. Bundesliigaseura Fortuna Düsseldorfia edustava suomalaishyökkääjä Joel Pohjanpalo on joutunut totuttelemaan laitapelaamisen saloihin.

Keskushyökkääjänä näkemään totuttu Pohjanpalo on pelannut kauden ensimmäisissä peleissä hieman erilaisissa rooleissa missä hänet on totuttu näkemään.

– Nyt olen pelannut siellä sun täällä – laidalla ja kymppipaikalla. Ihan hyvin on omat pelit menneet, vaikka laitapelaamisessa on kyllä vielä paljon opittavaa. Pääasia, että pääsee pelaamaan, Pohjanpalo toteaa SuomiFutis-sivustolle.

Düsseldorfissa on kova kilpailu pelipaikoista, sillä joukkue tähtää sarjanousuun.

– Meillä on kolme keskushyökkääjää. Koko jengi on niin tasokas, että jokaiselle pelipaikalle on vähintään se kaksi miestä ketkä pystyvät aloittamaan. Pitää onnistua joka pelissä tai saa ottaa vauhtia taas penkiltä.

Fortuna tähtää takaisin pääsarjaan ja Pohjanpalo uskoo, että siihen löytyy riittävät eväät.

– Tämä on tasainen sarja, mutta näen, että meillä on hyvät mahdollisuudet nousta. Henkilökohtaisella tasolla tavoite on iskeä enemmän maaleja kuin viime kaudella, Pohjanpalo päättää.

Pohjanpalo osui Aalenille viisi kertaa viime kaudella. Seuraava mahdollisuus suomalaiskärjelle on heilutella verkkoja maanantaina vierasottelussa Nürnbergiä vastaan.