Huuhkajat joutui taipumaan EM-karsinnoissa Romanialle kotikentällään maalein 0-2. Vierasjoukkueen ensimmäinen maali tuli kulmasta, mutta Huuhkaja-leirin mukaan maalipotku olisi ollut tilanteessa oikea tuomio.

– Olin aika 100-prosenttisen varma, ettei se ollut kulma. Ja kuulin myös muilta kavereilta samaa, Huuhkaja-kapteeni Niklas Moisander kertoi ottelun jälkeen SuomiFutis-sivustolle.

Tilanteessa tuomari katsoi pallon osuneen viimeisenä Joona Toivioon, vaikka Huuhkaja-ryhmässä kovasti ihmeteltiin tätä päätöstä jo tuoreeltaan.

– Tuomari maalin vieressä antoi sen kulman. Tietenkin harmittava juttu, mutta tuomarit tekevät virheitä myös. Harmittaa tietysti jälkikäteen, Ajaxin luottopelaaja myönsi.

Lauantainen sankari nukahti

Itse kulmapotkutilanteessa lauantaisen pelin sankari Jarkko Hurme nukahti hetkeksi ja pallo karkasi pakin näkökentästä. Perään Hurmeelta karkasi myös Bogdan Stancu, ja hyökkääjä puski voittomaalin.

– Minun mieheni oli se, joka teki maalin, Hurme myönsi pelin jälkeen pettyneenä.

Moisander kuitenkin muistutti virheen menevän koko joukkueen piikkiin.

– Joukkueena me puolustetaan erikoistilanteet. Ei se ole kenenkään yksittäinen syy, toppari totesi kapteenin viisaudella.

Stancu pääsi vielä 83. minuutilla viimeistelemään 2-0-loppulukemat.

Jaakko Käyhkö, Helsinki
Twitter: @JaakkoKayhko

Kaikki Huuhkaja-uutiset, lohkon tilanteen ja otteluohjelman löydät Huuhkajat-erikoissivultamme.