Kasper Hämäläinen oli merkitty avauskokoonpanoon, kun Suomi vieraili Färsaarilla EM-karsinta-avauksessa. Peli jäi kuitenkin mieheltä väliin alkulämmössä tulleen nivusvamman vuoksi. Riku Riski tuli miehen korvaajaksi ja tälläsi pallon kahdesti maaliin. Hämäläinen uskookin, että Riski aloittanee myös Kreikka-pelin.

– Kilpailu on kova. Kaikki ovat varmaan tietoisia, että meillä on hyvät hyökkäyspään pelaajat, jotka ovat vireessä. Maaleja tulee sieltä sun täältä eli, kun pääsee askiin pitää näyttää, että on ansainnut paikkansa. Minulla nyt kävi niin, että loukkaannuin Färsaarilla ja Riku tuli tilalle ja teki kaksi maalia, Hämäläinen sanoi SuomiFutis-sivustolle.

– En näe mitään syytä, miksi hänet pitäisi vaihtaa sieltä pois. Koko paketti toimi hyvin Färsaarilla ja luulen, että Mixu ei halua hirveästi siihen muutoksia tehdä. Ymmärrän sen ihan hyvin.

Hämäläinen on kuitenkin luottavainen peliaikansa suhteen ja erittäin näytönhaluinen päävalmentaja Mixu Paatelaisen suuntaan.

– Haluan näyttää Mixulle, missä kunnossa olen, sillä hän ei ole juurikaan nähnyt minua livenä.

– Kaksi erittäin kovaa matsia tiuhaan tahtiin, joten varmasti tuoreita jalkoja tarvitaan. Mixunkin on hyvä tietää, että vaihtopenkilläkin on kovia pelaajia.

Jesse Happonen