QPR:n brittiluotsi Harry Redknapp myöntää jo pidempään liikkuneet huhut siitä, että seura pyrkinee saamaan MLS-sarjassa nykyään pelaavan Jermain Defoen riveihinsä tammikuussa. Miehillä on yhteistä historiaa muutaman vuoden takaa Tottenhamista sekä aiemmin myös Portshmouthista.

Defoe, 32, jäi Tottenhamissa sivurooliin uusien managerien myötä ja hän siirtyi viime helmikuussa seurasta MLS-seura Toronto FC:hen. Brittilehdissä on puhuttu että sopimus takaisin Valioliigaan olisi jo tehty, minkä Redknapp kiistää.

– Ei, emme ole lähelläkään yhteisymmärrystä Defoen kanssa. Yritimme saada hänet jo ennen takarajaa (kesän siirtoikkunassa), mutta emme ole sen koommin tehneet liikkeitä. Olen hänen suuri faninsa, olenhan hänet hankkinut jo useasti, SkySports siteerasi Redknappia.

– Hän on maalintekijä ja tietenkin sellaisia pelaajia haluat joukkueeseesi. Mutta summien täytyy olla oikeita. En ole puhunut asiasta Tonyn (omistaja Fernandes) kanssa vielä. Defoe on kuitenkin pelaaja, joka on mielessämme tammikuussa.

Valioliigan siirtoikkuna on tammikuun ajan taas auki.

Defoe, joka ei enää ole mahtunut enää hetkeen Englannin ryhmään, on tehnyt maalleen 19 maalia 55 otteluun. Valioliigassa mies on ampunut yhteensä peräti 125 maalia urallaan.