Atlético Madridin oma kultapoika Fernando Torres varasti otsikot Espanjan cupin torstain huippuottelussa Real Madridia vastaan. Puolessatoista vuodessa vain kuusi pääsarjamaalia viimeistellyt espanjalainen iski kaksi maalia 2-2-tasapeliin päättyneessä pelissä. Atlético jatkaa cupissa yhteismaalein 4-2.

Torres viimeisteli ottelun avausmaalin jo 49 sekunnin pelin jälkeen ennen kuin Sergio Ramos toi kotijoukkue Real Madridin tasoihin. ”El Niño” onnistui kuitenkin uudelleen ja vieläkin nopeammin toisen puoliskon aluksi. Pelikello oli ehtinyt käydä vain reilut 40 sekuntia.

Maailman parhaaksi pelaajaksi kolmannen kerran valittu Cristiano Ronaldo puski tasoituksen vajaa kymmenen minuuttia myöhemmin. Tasapeli ei kuitenkaan valkoisille riittänyt.

Torresin maaleissa oli paljon samaa. Ensimmäisen hän viimeisteli komeasti takayläkulmaan Atléticon ylivoimahyökkäyksen päätteeksi. Toisessa Torres vei Real-puolustaja Pepen kahville ja sijoitti pallon läheltä verkkoon.

AC Milanista lainattu Torres alkaa päästä vauhtiin, sillä joukkueiden ensimmäisessä kohtaamisessa hän ei saanut edes yhtä laukausta maalia kohti.