Keskikentän työmiehen Perparim Hetemajn edustama Serie A:n Chievo otti sunnuntaina elintärkeän 2-1-kotivoiton Sampdoriasta. Tuloksen myötä joukkue kasvatti eron putoamisviivan alla olevaan Cagliariin neljään pisteeseen.

– Tärkeä taisteluvoitto meille. Lähdimme rohkeasti pelaamaan ja saimme maalin. Sen jälkeen keskityimme puolustamaan ja kyttäämään vastaiskuja. Siten teimme toisen maalin. Peli oli koko ajan hyvin kontrollissa, eikä meillä ollut varsinaista hätää, Hetemaj kertoi SuomiFutis-sivustolle.

Ennen Sampdoria-ottelua Chievo kaatoi vieraskentällä Parman 1-0. Parma-peliä puolestaan edelsi kolmen ottelun tappioputki. Se ei kuitenkaan Hetemajn mukaan stressannut putoamista välttelevää joukkuetta.

– Pitää aina katsoa tuloksen taakse sitä ketä vastaan pelataan. Kohtasimme neljän parhaan joukossa olevat Fiorentinan, Juventuksen ja Napolin. Pelasimme kaikki ottelut hyvin, joten syytä huoleen ei ollut.

– Ykköstavoitteemme on säilyä sarjassa. 38 otteluun mahtuu voitto- ja tappioputkia, oleellista on pistesaldo kauden päättyessä, Hetemaj korostaa.

Ensi sunnuntaina Chievo matkustaa sen kanssa tasapisteissä olevan Empolin vieraaksi. Panokset ovat jälleen kovat, sillä ottelun voittaja repii lisää eroa putoamisviivaan.

– Empoli on sarjan yllättäjä, joka pelaa Italian viihdyttävintä futista tällä hetkellä. Pallo liikkuu nopeasti ja pelaajien etäisyydet ovat pienet. AC Milan sai heiltä tuurilla pisteen, joten vaikea peli on tulossa, Hetemaj ennakoi.

Matti Heikkilä