Juventus eteni Italian cupissa finaalin kaatamalla Fiorentina tiistaina 3-0-lukemin hävittyään aiemmin kotonaan 1-2-lukemin avausosan.

– Halusimme ottaa semifinaalin haltuumme heti alusta. Sopeuduimme rytmiin helpolla ja pyrimme iskemään Fiorentinan heikkoihin kohtiin. En odottanut näin loisteliasta tulosta, kun moni avainpelaajakin oli sivussa, toppari Giorgio Chiellin#i kommentoi Goal-sivustolla.

– Tämä vain kertoo siitä, kuinka loistava joukkue meillä on ja kuinka jokainen ryhmästä ansaitsee kantaa pelipaitaamme. Meidän täytyy nyt jatkaa taktista joustavuuttamme ja monipuolista pelaajien käyttämistä, koska edessämme on kahden kuukauden tulikoe.

Seuran ympärillä puhutaan jopa triplasta. Juventus johtaa Serie A:ta selvästi ja on Mestarien liigassa puolivälierävaiheessa. Eurokentillä seuraava vastus on Atletico Madrid.

– Viimeisten viikkojen menestys sarjassa on antanut meille potkua myös cupiin ja eurokentille. Triplasta puhuminen on enemmän median heiniä kuin minun, mutta on fanien oikeus unelmoida sellaisesta menestyksestä.

– Meidän pelaajien ei kuitenkaan pidä irrottaa katsetta pallosta. Pitää vain ajatella nykyistä hetkeä ja tulevia otteluita eikä mahdollista palkintoa tulevaisuudessa.