RoPS teki sunnuntaina seurahistoriaa ottamalla viidennen peräkkäisen voiton Veikkausliigassa. Putki ei kasvanut keskiviikkona ja päävalmentaja Juha Malinen linjasi joukkueelle uusia tavoitteita tulevaisuuteen.

IFK voitti keskiviikon ottelun 1-0-lukemin. Malisen mukaan rovaniemeläiset olivat silti alusta asti parempi joukkue kentällä.

– Parempia olimme, vaikka syöttöpeli ei ollutkaan tarpeeksi laadukasta ja vastustaja pystyi ruuhkauttamaan meidän hyökkäykset. Meidän olisi pitänyt käyttää kentän leveys paremmin hyväksi, sadatteli Malinen Veikkausliigan sivujen mukaan.

RoPS:n suurin murhe oli Malisen mielestä se, että kotijoukkue meni johtoon liian aikaisin.

– Keskikenttää ja laitoja olisi pitänyt käyttää paremmin hyväksi. Voitimme pallot, mutta pelimme oli liian levotonta. Laitoja pitää käyttää paremmin hyväksi, eikä ratkaisu voi olla enää vuonna 2015 se, että puolustuksesta vedetään pitkiä palloja vastustajan puolustuksen selustaan.

Malinen muisti myös kehua omiaan.

– Joukkueen tahtotila on ihailtavaa. Viime viikkoina on kuitenkin tullut esiin asioita, että meidän pitää kasvaa pelaajina ja urheilijoina. Viime viikot ovat tuoneet paljon positiivisia, mutta myös kehitettäviä asioita. Tämän tappion jälkeen pyritään taas kehittymään sekä joukkueena että urheilijoina.