ManU:n keskikenttäpelaaja Michael Carrick on sivussa loppukauden. Pelaajan vamma on osoittautunut odotettua vakavemmaksi.

Manchester Unitedin päävalmentaja Louis van Gaal vahvistaa MUTV:n haastattelussa, että Unitedin varakapteenina toimiva Carrick, 33, on loppukauden sivussa. Carrick loukkasi itsensä huhtikuun 4-2-voittoon päättyneessä ottelussa Manchester Cityä vastaan ja on ollut sivussa Unitedin kolmesta edellisestä sarjaottelusta Chelseaa, Evertonia ja West Bromwichia vastaan. Kaikki kolme ottelua ovat päättyneet tappioon.

– Carrick ei ole käytettävissä, se oli vakavempaa kuin ajattelimme, van Gaal sanoi MUTV:lle.

– Yritimme kaikkea, mutta nyt meidän täytyy ajatella ensi kautta. Hän ei pelaa enää tällä kaudella, nyt hänen on parempi keskittyä ensi kauteen ja kuntoutumiseen.

Van Gaalin mukaan Carrickin menettäminen on iso takaisku manchesteriläisille, sillä vasemman puolen keskimmäisiä keskikenttäpelaajia ei juuri liiaksi joukkueesta löydy.

– Kun katsoo tilastoja, on selvää, että hän on hyvin tärkeä (meille), mutta myö siksi, että meillä on ainoastaan oikean puolen pelaajia keskikentän pohjalla. Sitä olen sanonut koko kauden ajan, että valintamme eivät ole tasapainossa, ja haluan korjata sen seuraavan siirtoikkunan aukioloaikana, van Gaal kertoi.

Van Gaal kertoi vielä haastattelun loppuun, että Johnny Evans sekä Luke Shaw ovat pelikunnossa.

United pelaa seuraavan ottelunsa lauantaina 9. toukokuuta, kun se matkustaa Crystal Palacen vieraaksi. Ottelu alkaa klo 19:30.