Ruotsi kaatoi Italian maalein 2-1 alle 21-vuotiaiden EM-lopputurnauksen lohkovaiheen avausottelussa.

Ruotsi joutui alivoimalle jo 28. minuutilla kun Alexander Milošević katseli punaista ja lensi suihkuun. Domenico Berardi iski ulosajoon johtaneesta rikkeestä seuranneesta rangaistuspotkusta Italian 1-0-johtoon.

Ruotsi taisteli alivoimalla itsensä tasoihin toisella puoliajalla, kun John Guidetti iski pallon Italian verkkoon 56. minuutilla. Stefano Sturaro katseli punaista korttia 80. minuutilla ja loppu pelattiin tasamiehin. Isaac Kiese Thelin nousi ratkaisijaksi ja ampui Ruotsin 2-1-voittoon 86. minuutilla.

Illan toisessa ottelussa kohtaavat Englanti ja Portugali. Kaikki U21-ikäluokan EM-ottelut näytetään suorina lähetyksinä ja suomeksi selostettuna Elisa Viihteeltä.