Espanjalaisen Sport-lehden mukaan Victor Valdes saattaa palata Espanjan La Liigaan. Tosin tällä kertaa osoitteena ei olisi FC Barcelona vaan Real Madrid.

Valdesin agentti Gines Carvajalilla on loistavat välit valkopaitojen seurapomo Florentino Perezin kanssa. La Ligan jätti on ajautunut vaikeaan tilanteeseen päästäessään Iker Casillasin pois, ja Carvajal on tarjonnut Valdesia seuralegendan tilalle.

Aiemmin Real Madrid on ollut kylläkin United-veskarin perässä, mutta kyseessä ei ole ollut Valdes vaan David de Gea. Vahdin siirtokeskustelut eivät kuitenkaan ole edenneet pitkälle. United pyytää De Geasta 25 miljoonaa euroa, eikä valkopaidat ole tuota summaa valmiita maksamaan. De Gealla on vain vuosi sopimustaan jäljellä, joten siihen nähden hinta on melko korkea.

Carvajal onkin neuvonut Pereziä hankkimaan Valdes nyt ja tuomaan De Gea ilmaiseksi sitten ensi kesänä.

33-vuotias Valdes teki tammikuussa sopimuksen Unitedin kanssa. Sopimuksessa on tosin tiettävästi klausuuli, joka mahdollistaa purun ja siten siirron toiseen seuraan.

Valdes on jätetty pois Unitedin pre-seasonin tourilta, mkä on entisestään nostanut huhuja. Myös Valencian uskotaan olevan Valdesin palveluksista kiinnostunut.