Ruotsalaistähti Zlatan Ibrahimovicin varjoon PSG:ssä osin jäänyt Uruguayn maajoukkuehyökkääjä Edinson Cavani oli siirtoikkunan auetessa yksi ”varmoja” siirtyjiä, mutta tällä hetkellä hän näyttää jäävän pariisilaisseuraan.

Cavani on joutunut pelaamaan paljon hiukan vieraassa roolissa laidalla, eikä ole ollut tilanteeseen täysin tyytyväinen. Hänen agenttinsa Walter Guglielmone kertoo kuitenkin seuran luvanneen muutoksia tilanteeseen.

– ”Edi” on kiinnostanut tänä kesänä huippuseuroja, jotka hakevat keskushyökkääjää. Hän ei ole kuitenkaan kuunnellut tarjouksia, sillä hän sai takeet asemastaan seuralta viime kauden lopulla, Guglielmole sanoi Journal du Dimanchelle.

Cavani pelasi omalla paikallaan piikissä päättyneellä kaudella paljon Zlatanin ollessa loukkaantuneena ja teki 18 maalia 34 ottelussa. Sama pelipaikka on tarkoitus pysyä uruguaylaisen hallussa myös tulevalla kaudella.

– Luulemme että Ibrahimovic tulee pelaamaan yhä kauempana rangaistusalueesta päästäkseen enemmän palloon ja se jättää keskushyökkääjän paikan avoimeksi Edille kuten oli jo usein viime kauden lopulla. Siinä tilanteessa Edi on tyytyväinen PSG:ssa, agentti totesi.