No nyt on väite!: Manchester United tarjonnut 140 miljoonaa euroa supertähdestä – ei riitä

© Kuva: Getty Images
Nappaa riskitön veto tai talletusbonus Kakkosesta!

Espanjalaisen radiokanava Cadena Copen mukaan Manchester United on tehnyt 140 miljoonan euron tarjouksen Real Madridin Gareth Balesta.

Kanavan mukaan ”Los Blancos” on kuitenkin vastannut kieltävästi Unitedin tarjoukseen. Walesilaistähti siirtyi kaksi vuotta sitten kesällä Real Madridiin Tottenhamista. Arvioiden mukaan tuo siirto maksoi noin 91-100 miljoonan euroa.

Osa Realin faneista on ollut tyytymättömiä Balen esityksiin. Monien mielestä varsinkin viime kausi oli laskusuuntainen trendiltään suhteessa ensimmäiseen. Viime kauden päätyttyä alkoivatkin huhut Balen siirtymisestä, mutta ne ovat kesä-heinäkuussa taas hieman laantuneet.

Manchester United on kesän siirtoikkunassa osoittanut selkeästi pyrkivänsä vahvistumaan. Hyökkäykseen on jo hankittu kovana nimenä Memphis Depay. Keskikentän keskustaan tuli Bastian Schweinsteiger ja puolustuksen oikealle laidalle Matteo Darmian.

Paperilla joukkue ei kaipaa kovan luokan laitahyökkääjää tällä hetkellä, mutta argentiinalaisen Ángel Di Marían huhuttu siirtyminen PSG:hen saattaisi muuttaa kuviota nopeasti.

Viime kauden lopun perusteella Juan Mata on ykkösvaihtoehto oikealle laidalle. Toisaalta manageri Louis van Gaal on pitänyt mahdollisena, että vasemmalle kaavailtu Depay pelaa hyökkäyksen keskustassakin välillä, mikä taas avaisi laidoille enemmän peliaikaa mahdollisille hankinnoille. Bale pystyy pelaamaan molemmilla laidoilla.

Bale kiinnosti Unitedia tunnetusti jo kesällä 2013, mutta Espanjan suurseura onnistui nappaamaan walesilaisen jättisiirtosummalla.

Nappaa riskitön veto tai talletusbonus Kakkosesta!