Lionel Messin maanmies Carlos Tevez ihmettelee, ja myös arvostaa sitä, että Messi on yhä valmis pukemaan Argentiinan maajoukkuepaidan päälleen.

Argentiina on reilun vuoden sisään jäänyt jälleen niukasti pokaaleitta, kun ensin MM-finaalissa Saksa oli parempi ja nyt kesällä Etelä-Amerikan mestaruusturnauksessa Chile nokitti Argentiinan finaalissa.

Sormi tappioissa on osoittanut Messiin, joka ei ole maataan pystynyt kantamaan samaan menestysputkeen kuin seurajoukkueensa Barcelonan. Viimeksi Messiä ovat kritisoineet mm. Diego Maradano ja Tata Martino.

– Jos olisin Messi ja joutuisin kuuntelemaan tuollaista kritiikkiä, olisin käskenyt Argentiinan painumaan helvettiin. Hänen täytyy todella rakastaa Argentiinaa, että on aina palannut maajoukkuepaitaan, Tevez kommentoi televisiokanava Americalle.

– Pelaajaa, joka ei esiinny hyvin tai ei ole vaadittavassa kunnossa, voi kritisoida. Mutta Messistä ei voi sanoa, etteikö hän nousisi esiin peleissä.

Tevez osoittaa sanojaan etenkin medialle.

– Journalistin työnä on kertoa uutisia päivittäin. Voi olla pitämättä pelaajasta tai ei, mutta ei häntä voi ”tappaa” tällä tavalla.