Real Madrid kärsi sunnuntaina tappion Espanjan liigassa, kun kärkikahinoissa mukana oleva Villarreal oli parempi 1-0-lukemin kotikentällään.

Real Madrid on sarjassa nyt viisi pistettä kärkikaksikkoa Barcelonaa ja Atletico Madridia perässä. Real on kotimaan sarjassa hävinnyt peräti kolme viimeisestä viidestä pelistä.

Yhteinen nimittäjä peleille on ollut se, että joukkueen ykkösnimi Ronaldo on jokaisessa peleissä jäänyt maaleitta vaikka on näihin kolmeen peliin ampunut 12 kertaa kohti maalia.

Tilastojen mukaan koko kauden aloitus maalien suhteen Espanjan liigassa on ollut Ronaldon heikoin Real Madrid -urallaan.

Hän on ampunut nyt 15 kierroksen aikana 10 maalia, kun edellisten vuosien lukemat ovat olleet 26, 17, 13 ja 17 yhtä monen ottelun jälkeen.

Ronaldo ampui juuri viikolla neljä maalia Mestarien liigassa Malmöä vastaan, ja kauden maalit ovatkin tulleet ns. heikoimpia vastustajia vastaan. Ronaldo on jäänyt maaleitta kaudella ns. kovissa peleissä. Hän ei ole tehnyt maaliaikaan otteluissa PSG:tä, Barcelonaa, Sevillaa ja Atletico Madridia vastaan.