Real Madridin päävalmentaja Rafa Benitezin agentti Garcia Quilonin mukaan luotsi ei ole saanut seurajohdon suunnalta mitään viestiä.

Benitez astui kesällä Santiago Bernabeulle, ja jo tässä vaiheessa vuotta spekulaatiot potkuista ovat heränneet. Castillan valmentaja Zinedine Zidanen uskotaan olevan jo varpaillaan Benitezin tilanteen vuoksi. Benitezin on huhuttu olevan huonoissa väleissä pelaajiensa kanssa.

Lisäksi valkopaitojen tulokset ovat menneet heikompaan suuntaan. Lyhyen ajan sisään La Ligassa ovat tulleet tappiot FC Barcelonaa, Sevillaa ja Villarrealia vastaan. La Ligan mestaruus alkaa näyttää vaikealta, sillä Atletico Madrid ja Barca ovat repineet jo viiden pisteen karkumatkan.

Toisaalta seurajohdon puolelta ei ole tullut mitään viestiä, väittää ainakin agentti Garcia Quilon. Espanjalaismediassa on jo liikkunut tietoja, joiden mukaan seurapomo Florentino Perez ei katsonut hyvällä Villarrealia vastaan käytyä ottelua.

– Uhkavaatimus? Emme tiedä mitään siitä. Kukaan ei ole virallisesti kommunikoinut yhtään mitään, agentti Quilon vastasi Sportin mukaan.

– Se kaikki on pelkkää spekulaatiota. Hänen suhteensa pelaajien kanssa, niin urheilullisesti kuin elämässä yleensä, on kunnossa, agentti painotti perään.

Real Madrid pelaa sunnuntaina Rayo Vallecanoa vastaan ennen kymmenen päivän pituista taukoa.