Chelsea-tähti jättämässä seuran – Real Madrid ja PSG haaskalla!

Viime kaudella Valioliigan parhaaksi pelaajaksi valittu Eden Hazard on valmis vaihtamaan maisemaa.

Daily Mail -lehden mukaan belgialainen on asiasta päätöksensä tehnyt. Tammikuussa siirto ei silti tule toteutumaan vaan aikaisintaan kesällä. PSG on tiettävästi kilvassa ykkösenä perässään Real Madrid ja kenties myös Bayern München.

Ranskalainen jättiseura suhtautuu luottavaisesti Hazardin tuloon. Belgialainen on jo ennättänyt kertoa läheisille ystävilleen lähtevänsä ryhmästä kauden päätteeksi.

PSG on tiettävästi tekemässä Hazardista 45 miljoonan punnan tarjousta. Kaupantekoon tuskin tämä riittää, sillä Chelsea vaatii taiturista jopa tuplasti enemmän. Hazardin arvo on laskenut tällä kaudella, sillä kausi on mennyt vahvasti odotusten alle.

Chelsean toimistolla ollaan kuitenkin tiettävästi valmiita päästämään pelaajasta irti. Hazard ajautui huonoihin väleihin manageri Jose Mourinhon kanssa, eikä Hazard enää näe tulevaisuuttaan Lontoossa.

– Päänsä sisällä hän on jo lähtenyt. Vaadittaisiin melkoinen U-kääntö pitääksemme hänet, seuran sisäinen lähde kertoi lehdelle.

Hazard haluaa myös ensi kaudella taistella aivan Euroopan huipulla, eikä sijalla 14 oleva Chelsea pysty tähän haasteeseen varmaankaan vastaamaan.

» Katso Valioliigan ottelut, taulukko ja uutiset erikoissivultamme!