Cristiano Ronaldo palaa Old Traffordille?

Entinen ManU-tähti Cristiano Ronaldo saattaa palata Old Traffordille – ainakin ottelun ajaksi -, mikäli Englannin jalkapalloliiton suunnitelmat toteutuvat.

Englanti havittelee Portugalia lämmittelyvastustajaksi ennen ensi kesän EM-turnausta. The Mirror -lehden lähde Portugalin jalkapalloliitosta vahvistaa tällaisten neuvottelujen olevan käynnissä.

Ottelu halutaan nimenomaan järjestää Manchesterissa, jossa Ronaldo on yhä rakastettu pelaaja. Hän edusti seuraa vuosina 2003-2009 ennen siirtymistään Real Madridiin. Ronaldo on kiitellyt Sir Alex Fergusonin roolia urallaan. Ronaldo voitti ensimmäisen Ballon d’Or -palkintonsa vuonna 2008 juuri ManU-pelaajana.

Englannin maajoukkueluotsi Roy Hodgson haluaa joukkueelleen kolme valmistavaa peliä ennen EM-turnausta, joista yksi pelataan Lontoon Wembleyllä, yksi Old Traffordilla ja yksi Koillis-Englannissa [Newcastlessa tai Sunderlandissa].

» Katso Valioliigan ottelut, taulukko ja uutiset erikoissivultamme!