© Kuva: Getty Images

Manchester City, ManU ja Chelsea tähyilevät samaa 70 miljoonan punnan kesähankintaa?

Manchester City, Manchester United ja Chelsea seuraavat kaikki tarkasti, mitä Robert Lewandowski aikoo ensi kesänä tehdä.

Puolalaiskärjen tiedetään pohtivan tulevaisuuttaan Bayern Münchenissä. Lewandowski on pelannut Bayernissa kesästä 2014, jolloin hän hyppäsi joukkoihin perivihollisesta Borussia Dortmundista. The Independent -lehden mukaan Lewandowski aikoo nyt pohtia tilanteensa uusiksi.

Lehti tietää kertoa, että Lewandowski ei ole tekemässä päätöstään Pep Guardiolan lähdön vuoksi. Enemmänkin puolalainen haluaisi uuden hasteen urallaan ja kokea uuden liigan ennen kuin ura alkaa kääntyä laskusuuntaan.

27-vuotias kärkmies on sidottu Bayerniin aina vuoteen 2019 asti. Espanjalaisjätit FC Barcelona ja Real Madrid olisivat myös tarjouskilvassa mukana. Siirtosumman uskotaan nousevan ainakin 70 miljoonaan puntaan.

» Katso Valioliigan ottelut, taulukko ja uutiset erikoissivultamme!