© Kuva: Getty Images

Barcelonan presidentti vakuuttaa: “Messi ja Neymar eivät siirry mihinkään”

Huhut Lionel Messin ja Neymarin tulevaisuudesta ovat mediassa arkipäivää. Varsinkin nyt, kun moni media uumoilee Pep Guardiolan yrittävän saada entisiä pelaajiaan uuteen seuraansa Manchester Cityyn.

Neymarin kohdalla on puhuttu myös siirrosta Manchester Unitediin.

– Tiedämme kyllä, että monet pelaajamme voisivat tienata enemmän muissa seuroissa, jopa Messi. Neymar ja Luis Suarezkin saivat parempia tarjouksia muualta ennen kuin siirtyivät meille, sanoo Barcelonan presidentti Josep Maria Bartomeu.

– He eivät ole lähdössä yhtään mihinkään. Meillä pidetään seurassa hyvä huoli pelaajista, me olemme enemmän kuin seura. Teemme hyväntekeväisyyttä lasten ja UNICEF:in kanssa ympäri maailman ja meillä on monia muitekin hyväntekeväisyysprojekteja. Kaikki tämä luo tähän seuraan ilmapiirin, joka on täysin erityinen, Bartomeu sanoi Daily Mailille.