Chelsea-floppi Radamel Falcaolle taas uusi takaisku

Chelsean on pudottanut Radamel Falcaon Mestarien liiga -miehistöstään. Seura julkaisi eilen listan 25 pelaajasta, mutta kolumbialaishyökkääjän nimeä ei papereissa näy. Sen sijaan seuraan lainalle tammikuussa tullut Alexandre Pato on mukana miehistössä.

29-vuotiaan Falcaon kausi on jälleen ollut vaikea. Lainalla Monacosta oleva hyökkääjä on tehnyt vain yhden maalin Valioliigassa. Lisäksi mies on kärsinyt ikävistä loukkaantumisista. Falcaon kerrottiin olleen lähellä siirtoa Atletico Madridiin siirtoikkunan viime hetkillä, mutta kauppa kaatui Telegraphin mukaan lääkärintarkastukseen.

Falcaon lainasopimus päättyy ensi kesänä, ja miehen on silloin tarkoitus palata Monacoon. Hänen sopimuksensa siellä kestää vuoteen 2018 saakka.

» Katso Valioliigan ottelut, taulukko ja uutiset erikoissivultamme!