David Beckham kertoi mielipiteensä Louis van Gaalin tilanteesta Manchester Unitedissa

Manchester Unitedissa vuosina 1992-2003 pelannut David Beckham on kommentoinut kaikkia United-faneja askarruttavaa kysymystä, Louis van Gaalin jatkoa, talkSPORTin haastattelussa.

– Van Gaal on kokenut manageri, jolla on erinomainen maine lajin parissa. Joskus se vie aikaa. Ei ole helppoa olla Manchester Unitedin manageri.

– Meidän on katsottava tuloksia, tapaa jolla pelaamme, kuunneltava faneja – ihmisiä, joilla on merkitystä seuralle – ja olen kuullut vain hyviä asioita hänestä ihmisenä, managerina ja valmentajana.

– Olen tavannut hänet vain kerran aiemmin, ja hän kohteli minua uskomattoman hyvin. Hän on Manchester Unitedin manageri, joten hän tulee aina saamaan kritiikkiä. Kauden päätteeksi näemme mitä tapahtuu.

Beckhamin mielestä seurassa tarvitaan nyt kärsivällisyyttä, koska United on menettänyt muun muassa Paul Scholesin ja Ryan Giggsin kaltaisia pelaajia, joita on mahdoton korvata nopealla aikataululla.

– Me olemme nähneet niin paljon menestystä viimeisen 20 vuoden aikana, että jos emme voita jotain pariin kauteen, alkavat ihmiset puhua kriisistä.

– United on United. Ei ole väliä, vihaatko vai rakastatko heitä, he ovat yksi suurimmista – ellei jopa suurin – seura. Tuota mainetta on pidettävä yllä. Se onnistuu vain voittamalla pokaaleja.

» Katso Valioliigan ottelut, taulukko ja uutiset erikoissivultamme!