© Kuva: Juha Tamminen

HJK:n takaa-ajo toi pisteen Stadin derbyssä – uusi hankinta heti maalinteossa

HJK ja HIFK ovat päätyneet 3-3-tasapeliin Talin jalkapallohallissa pelatussa Liigacupin ottelussa.

Viime kaudellahan kaksikko pelasi tiukkoja otteluita Veikkausliigassa – kaikki pelit päättyivät 1-1-tasapeliin.

Matias Hänninen vei HIFK:n 1-0-johtoon jo 3. minuutilla. Reilun vartin pelin jälkeen Ville Salmikivi kasvatti johdon jo kahteen maaliin. Nigerialaisvahvistus Taye Taiwon tulinen laukaus toi Klubin maalin päähän 23. minuutilla, mutta HIFK meni siis tauolle 2-1-johdossa.

Työmyyrä Joni Korhonen iski HIFK:n jo 3-1-johtoon ottelun 65. minuutilla. HJK ei kuitenkaan luovuttanut, sillä 19-vuotias puolustaja Lassi Järvenpää toi joukkueen maalin päähän 82. minuutilla. Klubin kiri toi lopulta palkinnon, kun joukkueeseen viime viikolla lainalle siirtynyt Alfredo Morelos tasoitti pelin loppunumeroiksi 3-3 lisäajalla.