© Kuva: Getty Images

Hurjan Leicesterin luotsi: ”Pelaamme jokaisen ottelun kuin se olisi viimeinen”

Leicester kukisti Manchester Cityn vieraskentällä 3-1-lukemin lauantaina ja jätti vastuksensa Valioliigan kärjessä jo kuuden pisteen päähän. Ottelun vähemmän pelanneet Arsenal ja Tottenham ovat seitsemän pistettä jäljessä.

Leicesterin valmentaja Claudio Ranierikaan ei oikein osaa suhtautua tilanteeseen. Tasan vuoden sitten seura oli sarjan jumbona, tosin eri managerin johtamana.

– Tämä on hullua. Tämä on hullu Valioliiga. Tulos oli hyvä, pelaajat erinomaisia. Emme pelänneet missään vaiheessa ja halusimme voittaa, Ranieri kommentoi BBC Sportille.

– Yritys oli kovaa ja nyt tärkeää on pelaajien palautuminen, koska kulutimme paljon energiaa. Joskus juoksemme enemmän kuin härät. Pelaamme jokaisen ottelun kuin se olisi viimeinen.

Leicesterin maaleista toppari Robert Huth teki kaksi ja Riayd Mahrez yhden. Huthin mukaan heillä on yksi selvä etu muihin mestaruustaistossa oleviin joukkueisiin nähden.

– Kaikki joukkueet ympärillämme pelaavat Mestarien tai Euroopan liigassa ja joutuvat välillä keskittymään myös niihin. Meillä on vain liiga fokuksena, Huth viittaa myös joukkueen aiempaan putoamiseen Englannin cupista.

Leicester kohtaa ensi viikonloppuna Arsenalin.

» Katso Valioliigan ottelut, taulukko ja uutiset erikoissivultamme!