Jamie Vardylla jo seuraava hurja päänahka mielessään: ”Pystymme vahingoittamaan heitä”

Leicesterissä sensaatiomaista kautta pelaava Jamie Vardyn ajatuksissa siintää jo tulevan sunnuntain Arsenal-ottelu.

Leicester takoi Manchester Cityn nurin 3-1-lukemin vieraskentällä juuri viime viikonloppuna. Vardy on tehnyt jo 18 maalia kaudella. Leicester johtaa sarjaa viiden pisteen erolla Arsenaliin ja Tottenhamiin, mutta Vardyn mukaan mitään mestaruuspaineita ei oteta.

– Me olemme vain nauttineet tästä kaudesta. Jos sitä [mestaruutta] alkaa ajattelemaan liikaa, se vaikuttaa sinuun [negatiivisesti]. Me jatkamme tekemistämme samalla tavalla kuin tähänkin mennessä, Vardy kommentoi FIFA 16 -tapahtumassa.

– Arsenal on mukana taistelussa, me olemme, Manchester City, Tottenham ja Manchester Unitedkin – he ovat kymmenen pistettä perässä, mutta tämä kausi on osoittanut sellaisen eron voivan kuihtua nopeasti. Etenemme peli peliltä ja toivottavasti jatkamme pisteiden keräämistä.

Leicester hävisi alkukaudesta Arsenalille 2-5-lukemin kotonaan, mikä on joukkueen harvoja romahduksia tällä kaudella. Viime aikoina Arsenal on kärsinyt tehottomuudesta ja hukannut pisteitä. Leicester on taas lentänyt korkealla.

– Ottelusta Arsenalia vastaan tulee tiukka. Tiedämme saavamme vastaan maailmanluokan pelaajia, mutta hävittyämme 2-5-lukemin, näytimme siinäkin kykymme vahingoittaa heitä.

– Meidän pitää tiukentaa puolustusta, jota olemmekin tehneet viime peleissä nollapelien muodossa. Kohtaamisestamme tulee hyvä ja viihdyttävä ottelu.

Lähde: Daily Cannon.

» Katso Valioliigan ottelut, taulukko ja uutiset erikoissivultamme!