© Kuva: Getty Images

Lehti: Manchester United -pelaajat kypsyneet täysin Louis van Gaaliin – haluavat odotetun korvaajan

Brittilehdet kertovat tänään karuja uutisia Manchester United -manageri Louis van Gaalille. Muun muassa Daily Mirrorin mukaan joukkueen ydinpelaajat ovat menettäneet luottonsa hollantilaiseen.

United hävisi torstaina Tanskassa Eurooppa-liigan pudotuspelien 1. kierroksen ensimmäisessä osaottelussa Midtjyllandille numeroin 1-2. Viime viikonloppuna se puolestaan hävisi Valioliigassa peräpään Sunderlandille vieraskentällä 1-2. Kausi on muutenkin ollut vaikea joukkueelle. Tällä hetkellä näyttää, että joukkueen on vaikea saavuttaa Valioliigassa sijoitusta, joka oikeuttaisi paikkaan ensi kauden Mestarien liigassa.

Lähteiden mukaan United-pelaajat haluavat van Gaalin korvaajaksi odotetusti Jose Mourinhon. Portugalilaista on jo pitkään huhuiltu seuraan. Useissa lähteissä uskotaan, että Mourinho korvaa joka tapauksessa van Gaalin viimeistään ensi kesänä. Tämänpäiväisten brittitietojen mukaan pelaajat siis haluavat nopeamman muutoksen.

» Katso Valioliigan ottelut, taulukko ja uutiset erikoissivultamme!