© Kuva: Getty Images

ManU-ikoni ei halua Jose Mourinhoa seuraan: ”Mieluummin Ryan Giggs”

Entinen ManU-toppari Rio Ferdinand toivoo Ryan Giggsistä seuraavaa luotsia seuralle.

Walesilainen Giggs pelasi seurassa menestyksekkään uran, minkä jälkeen hän on ollut mukana valmennustiimissä. Kaudella 2013-2014 lopulla hän oli hetken vastuuluotsina David Moyesin potkujen myötä.

Sittemmin hän on jäänyt Louis van Gaalin avustajaksi. Hollantilainen on kovan paineen alla ja huhuja on siitä, että hän lopettaisi viimeistään kesällä vaikka sopimusta on reilu vuosi jäljellä.

Chelseasta kenkää saanutta Jose Mourinhoa on tuotu aktiivisesti ManU-luotsiksi, mutta Ferdinandin mukana Giggs olisi oikea valinta.

– Lyhyellä aikavälillä Mourinho näyttäisi olevan hyvä valinta. Hän on tottunut menestykseen. Hän on tunnustettu voittaja. Pitkällä aikavälillä kuitenkin liputan Giggsin puolesta, joka ymmärtää ja tuntee seuran toimintafilosiofian, Ferdinand kertoi Goal-sivustolle.

– Nuorten pelaajien käyttäminen on iso osa tätä. Kun sellaisia tulee seuraan, on heillä usko läpimurron mahdollisuuksiin, ja tämä asia pitää säilyttää tulevaisuudessa. Odotan mielenkiinnolla millaisen ratkaisun seura tekee.

» Katso Valioliigan ottelut, taulukko ja uutiset erikoissivultamme!