© Kuva: Getty Images

PSG-luotsi Laurent Blanc takaa seurauksia somessa seurakaverinsa haukkuneelle pelaajalleen – ”Säälittävää”

Paris Saint Germainin valmentaja Laurent Blanc kihisi kiukusta puolustajansa Serge Aurierin tempauksesta, jossa PSG-pakki haukkui suoratoistopalvelu Periscopessa pelitoverinsa ja valmentajansa erittäin törkeällä tavalla.

Muun muassa valmentaja Blancin ja seuran supertähden Zlatan Ibrahimovicin välisistä akteista ja muista törkeyksistä nettilähetyksessään puhunut Aurier on tempauksensa johdosta seuransa hyllyttämä, eikä pelaa tiistaina Mestareiden liigaa.

Blanc kommentoi Toulousesta vuonna 2014 hankkimansa puolustajan törkykommentteja säälittäviksi.

– Miten tähän voi reagoida? Vain huonosti. Ihmisillä voi toki olla omat mielipiteensä, mutta tämän tyypin [Aurier], minä itse näin vaivaa saadakseni hänet pelaamaan Pariisiin. Se mitä kuulin eilen oli sitten hänen kiitoksensa, kertoi Blanc Goal-sivuston mukaan.

Norsunluurannikkolainen pelaaja ehti pahoitella tempaustaan lehtihaastattelussa, jossa hän pyyteli anteeksi etenkin valmentajaltaan ja kertoi hyväksyvänsä kaikki seuraamukset, mutta PSG-luotsi kieltäytyi jatkamasta miesten välistä riitaa mediassa.

– En aio setviä minun ja Serge Aurierin ongelmaa mediassa.

– Tämä on säälittävää. Hän on rankaissut itseään ja seuraansa ja hän tulee kärsimään seuraukset.

Tiistaina Mestareiden liiga -ottelussa Chelseaa vastaan Aurierin korvannee hollantilainen Gregory van der Wiel.

Aurierin kurinpitotoimien yksityiskohdat selviävät myöhemmin, ja nähtäväksi jää pääseekö pakki palaamaan joukkueensa pelaavaan kokoonpanoon.