© Kuva: Getty Images

Roy Keane sivaltaa vaisua Chelsea-tähteä: ”Potkisin häntä pitkin harjoituskenttää”

Vielä viime kaudella Valioliigan parhaan pelaajan palkinnon pokannut Eden Hazard on ollut kuin varjo parhaasta itsestään tällä kaudella. Edes muun joukkueen herättänyt managerinvaihdos ei ole belgialaisen kurssia kääntänyt.

Entisen ManU-tähden Roy Keanen mukaan on Hazardin vanhempien joukkuetoverien vastuulla saada mies ruotuun. Hazard oli juuri tiistaisen PSG-pelin aattona kommentoinut huhuja siirtymisestään Pariisiin, mitä Keane ei voi hyväksyä.

– En voi kunnolla ymmärtää näitä [nykypäivän] pelaajia. Hän teki juuri viime vuonna jatkosopimuksen viideksi vuodeksi. Me kaikki näimme kuinka hyvä hän voi olla. Ja nyt hän itse höpisee tällaista puuta heinää tärkeän pelin aattona, Keane puhisi ITV:lle.

– Jos olisin hänen joukkuekaveri, potkisin häntä pitkin harjoituskenttää. Joukkueen vanhempien jäsenten pitää saada hänet kuriin. Kyseessä on todella lahjakas pelaaja, mutta hänen asenteensa on kuin hemmotellulla kakaralla.

Chelsea hävisi PSG:lle kuitenkin vain 1-2-lukemin ja omaa hyvän mahdollisuuden jatkopaikkaan vielä ennen kotipeliä.

 

» Katso Valioliigan ottelut, taulukko ja uutiset erikoissivultamme!