© Kuva: Getty Images

Vuosikymmenen suurimmat cup-shokit – Chelsean kompurointi ykkösenä!

Infostradalive-tilastoyhtiön analyytikon Simon Gleaven koostamien vedonlyöntikertoimien perusteella vuosikymmenen suurin yllätys FA Cupissa on ollut Chelsean 2-4-lukemin tullut tappio kolmannen sarjatason Bradfordille viime kaudella kilpailun 4. kierroksella, vielepä vierakentällä.

Bradfordin voittoa veikanneet saivat rahansa takaisin 21,52-kertaisesti. Sitä edellisellä kaudella nähtiin toiseksi suurin yllätys, kun Wigan pudotti hallitsevan cup-mestarin Manchester Cityn 6. kierroksella 2-1-voitolla.

Maanantain ainoassa FA Cupin pelissä ManU vierailee kolmatta sarjatasoa League Onea edustavan Sherwsburyn luona. Mikäli piskuinen isäntäjoukkue voittaa, murtautuisi joukkue vuosikymmenen yllättäjien joukkoon sijalle 10.

Alla top10-yllätykset Englannin cupissa sitten kauden 2004-2005.

» Katso Valioliigan ottelut, taulukko ja uutiset erikoissivultamme!