Arsenal-luotsi ei voinut kuin hattua nostaa – ”Nämä kolme pelaajaa muuttavat jokapäiväisen elämän taiteeksi”

Arsenal pyristeli vielä mahdottoman edessä keskiviikkona 0-2-lukemin tullen kotitappion jälkeen unelmoiden ihmeestä Barcelonassa.

Lopulta kuitenkin isännät juhlivat 3-1-voittoa tähtitrion Lionel Messin, Luis Suarezin ja Neymarin osumilla. Arsenalin 1-1-maalin teki talvihankinta seuraan tullut keskikenttämies Mohamed Elneny.

– Olen tyytyväinen esitykseemme, mutta en tietenkään tulokseen. Vastassamme oli joukkue, jolla on kolme parasta hyökkääjää, mitä olen koskaan nähnyt – uskomatonta. He pystyvät luomaan maalipaikan tyhjästä. 1-1-tilanteessa he olivat hieman epävarmoja, mutta emme pystyneet viimeistelemään paikoistamme, Arsenalin manageri Arsene Wenger kommentoi.

– Vastustajan taso ja luovuus oli poikkeuksellista, erityisesti Lionel Messin. Hän ei tehnyt yhtään heikkoa kosketusta koko 90 minuuttisen aikana. Barcelonalla on kolme pelaajaa, jotka muuttavat jokapäiväisen elämän taiteeksi. Me kärsimme, mutta muu maailma voi nauttia siitä.

Katso tästä lisätiedot Mestarien liigan puolivälieräparien arvonnasta.