© Kuva: Getty Images

Pitääkö tämä summa kilpakosijat loitolla? – Valioliiga-seura asetti valtavan hintalapun tähtihyökkääjälleen

Kun kysyntää on, nousee hinta. Näin laskeskeli myös huippuvireisen Romelu Lukakun seura Everton, joka iski lukuisiin suurseuroihin yhdistetylle hyökkääjälleen huiman, liki 65 miljoonan euron hintalapun, mikäli The Sunia on uskominen.

Tällä kaudella loistanutta belgialaishyökkääjää on yhdistetty vahvimmin tämän aiempaan työnantajaan Chelseaan, jonka väitetään haluavan entinen hyökkääjänsä takaisin.

Everton osti 22-vuotiaan kärkimiehen edellisvuonna Chelseasta vain 35 miljoonalla, joten Lukakun myynti olisi seuralle taloudellisesti erittäin kannattava siirto.

The Sunin tietojen mukaan Everton ei kuitenkaan halua luopua tähdestään, vaan yrittää pitää belgialaisen joukkueessa lupailemalla tälle seurakaveriksi nimipelaajia ensi kesän siirtoikkunassa. Evertoniin saattaa kesällä tulla suuriakin nimiä, sillä hiljattain seuraan teki suuren rahallisen sijoituksen uusi osake-enemmistön haltija Farhad Moshiri.

Jos ja kun tarjoukset Lukakusta jatkuvat, täytyy muistaa, että Evertonin belgialaiselle asettama hintalappu on vasta tarjousten lähtöhinta.

» Katso Valioliigan ottelut, taulukko ja uutiset erikoissivultamme!