© Kuva: Getty Images

Lehti: Arsenal ja molemmat Manchesterin seurat tarjouskilpaan Real Madrid -tähdestä

Brittilehti The Mirror väittää Real Madridin laittavan keskikentän tähtensä Iscon rahoiksi.

Malagasta 2013 Madridiin siirtynyt 23-vuotias espanjalainen ei ole saanut säännöllistä paikkaa avauskokoonpanossa, ja brittilehden mukaan seura ei halua pitää kovahintaista keskikenttäpelaajaansa alhaisella käyttöasteella.

Mirrorin mukaan Manchester United ja Arsenal ovat molemmat kiikaroineet espanjalaispelaajaa jo hyvän aikaa.

Manchester City taas halusi Iscon riveihinsä tammikuun siirtoikkunassa. Kun uusi City-valmentaja Pep Guardiola ottaa kesällä ohjat käsiinsä, jää nähtäväksi onko seura yhä kiinnostunut Real Madrid -pelaajan palveluksista.

Iscon hinnan odotetaan nousevan yli 30 miljoonaan euroon.

» Katso Valioliigan ottelut, taulukko ja uutiset erikoissivultamme!