© Kuva: Getty Images

Lehti: Liverpoolin Jürgen Klopp saamassa massiivisen siirtokassan ensi kesäksi

Syksyllä Liverpoolin manageriksi siirtynyt Jürgen Klopp ei vielä riehunut tammikuun siirtoikkunassa isoilla ostoksilla. Kesällä saksalaisella on kuitenkin siihen mahdollisuus.

Brittilehti The Sun nimittäin kertoo, että Klopp saa kesällä käyttöönsä peräti 100 miljoonan punnan (129 miljoonaa euroa) siirtokassan. Ylempään keskikastiin täksi kaudeksi valunut englantilaisseura haluaa palata rytinällä takaisin Valioliigan huipulle.

Lehden mukaan Pool haluaa hankkia ensi kaudeksi brittimaalivahdin – Southamptonin Fraser Forsterin ja Stoken Jack Butlandin kerrotaan olevan tällä hetkellä ykkösvaihtoehtoina. Lisäksi Anfield Roadille on tarkoitus hankkia vielä ainakin kovan luokan maalintekijä.

» Katso Valioliigan ottelut, taulukko ja uutiset erikoissivultamme!