© Kuva: Getty Images

Manchester Unitedin jättiostoksen yksityiskohdat julki

Jalkapallopelaajien siirtoihin liittyviä yksityiskohtia viime kuukausina vuotanut Football Leaks -sivusto iskee jälleen.

Tällä kertaa paljastusten kohteena on kesällä PSV:stä Manchester Unitediin siirtyneen Memphis Depayn kaupan yksityiskohdat.

Sopimuksesta paljastuu, että United suostui maksamaan miehestä yhteensä 34 miljoonaa euroa seuraavalla tavalla: 17 miljoonaa euroa maksettiin heti, 8,5 miljoonaa euroa tammikuussa 2016 ja loput 8,5 miljoonaa on tarkoitus hoitaa kesällä.

Sopimuksessa on lisäksi suoritusperusteisia lisäpykäliä. Unitedin pitää maksaa PSV:lle 1,35 miljoonaa euroa, mikäli se voittaa Mestarien liigan, 325 000 euroa Mestarien liigan välieräpaikan saavutettuaan, 650 000 euroa UCL:n finaaliin yltäessään sekä 1,35 miljoonaa euroa voittaessaan koko turnauksen.

Bonusmaksujen kattorajaksi on sopimuksessa asetettu 4 miljoonaa euroa. Lisäksi Unitedin pitää maksaa PSV:lle lisää, jos se myy Memphisin ja tekee voittoa. Seura maksaa 10 prosenttia tekemästään voitosta – maksimissaan 5 miljoonaa euroa.

» Katso Valioliigan ottelut, taulukko ja uutiset erikoissivultamme!