© Kuva: Getty Images

Ongelmat kerralla kuntoon? Lehti: Manchester City valmis pulittamaan yli 100 miljoonaa euroa saadakseen haluamansa

Manchester Cityn yksi tämän kauden isoista heikkouksista on ollut joukkueen keskuspuolustuksen vaikeudet.

Kapteeni Vincent Kompany on kärsinyt vammoista, ja hän on ollut sivussa useista kamppailuista. Martin Demichelisiä on ehkä alkanut hieman ikä painaa, mikä on näkynyt argentiinalaisen esityksissä. Isoilla rahasummilla hankitut Eliaquim Mangala ja Nicolas Otamendi taas eivät ole toistaiseksi sopeutuneet Valioliigaan.

Cityn kerrotaankin olevan valmis vahvistamaan ensi kesänä joukkueensa toppariosastoa massiivisin hankinnoin. The Sunin mukaan seura on valmis laittamaan likoon yhteensä 80 miljoonaa puntaa (103 miljoonaa euroa) saadakseen Evertonin John Stonesin ja Athletic Bilbaon Aymeric Laporten.

Cityn manageriksi siirtyy kesällä Pep Guardiola. Saattaa olla, että katalaaniluotsi saisi enemmän irti joukkueen puolustuksen tämänhetkisistä nimistä verrattuna nykymanageri Manuel Pellegriniin. Briteissä on myös spekuloitu, onko Cityn keskikentän keskusta riittävän hyvä suojaamaan joukkueen toppareita.

» Katso Valioliigan ottelut, taulukko ja uutiset erikoissivultamme!