Suomalaistaituri heti paikallisottelun huumaan uudessa seurassaan – ”Palava halu päästä pelaamaan”

Helmikuun alussa Miedz Legnicaan siirtynyt Petteri Forsell saattaa tänään debytoida uudessa seurassaan sarjapeleissä, kun miehen uusi seura palaa talvitauolta Puolan I Ligan (toiseksi korkein sarjataso) otteluihin.

Forsell pääsee heti aistimaan derby-tunnelmaa, sillä joukkue kohtaa tänään paikallisvastustajansa Chrobry Glogowin.

– Varmasti kova peli, ja meillä on hampaankolossa kuulemma aika paljon, sillä edellinen matsi heitä vastaan kotikentällämme päättyi 0-2 tappioon. Nyt vieraisiin ja kuulemma kentälle, joka on yksi sarjan parhaista nurmimatoista, ja ottamaan takas ne kolme pistettä, kertoo Forsell OrsaSportin verkkosivuilla.

Viime kaudella IFK Mariehamnissa pelannut 25-vuotias keskikenttämies sai helmikuun harjoitusotteluissa mukavasti vastuuta ja onnistui muun muassa tekemään vapaapotkumaalin. Mies kertoo kuitenkin odottavansa malttamattomana tosipelejä.

– Minulla on palava halu päästä pelaamaan pisteistä, ja kun treeneissä/treenipeleissä on kulkenut niin on todella kiva vetää kamat niskaan ja pelata. Toivottavasti peli näkyy Suomeenkin jostain streamiltä niin peliä voisi seurata sielläkin ne, joita kiinnostaa. Tasosta en tiedä vielä mitään, mutta olen pelannut täällä sekä laidalla että kymppinä, ja paikkaani on muutettu kesken pelinkin. Toivottavasti avaan ja olen harjoitellut erikoistilanteita niin paljon, että luulen saavani niissä vastuuta jo pian.