Zlatan Ibrahimovic jatkaa uransa kruunun jahtaamista: ”Emme ole tyytyväisiä vielä”

Zlatan Ibrahimovic oli illan hahmo maalillaan ja maalisyötöllään, kun PSG kaatoi Chelsean vieraskentällä 2-1-lukemin ja eteni Mestarien liigan puolivälieriin yhteismaalein 4-2.

Ruotsalaistähti jatkaa näin ensimmäisen Mestarien liigan pokaalin jahtaamista. Viime vuonna joukkueet kohtasivat samassa vaiheessa ja PSG meni jatkoon vaikka tuolloin Ibrahimovic ajettiin ulos.

– Nyt pystyin olemaan kentällä pidempään kuin 20 minuuttia, joten olin onnekas. Pelasimme hyvin ja varmasti. Loimme paikkoja ja viimeistelimme niistä kaksi. Meillä oli enemmänkin paikkoja, mutta voitto ylipäätään oli se, mitä halusimme, Ibrahimovic kommentoi.

– Teimme tarpeeksi voittaaksemme pelin ja kaikkiaan tapahtumat etenivät kuten halusimme. Peli ei ollut helppo, koska Chelsean hyökkäyspään nelikko kykeni vaikka mihin. Teemme nyt joukkueena hyviä asioita. En tiedä, mihin asti etenemme tässä kilpailussa, mutta emme ole tyytyväisiä vielä.

PSG eteni nyt ensimmäisenä ranskalaisena joukkueena neljättä kertaa puolivälieriin. Matka onkin jokainen kerta katkennut aiemmin siihen vaiheeseen.

Lähteet: BBC Sport ja BT Sport.