© Kuva: Getty Images

Arsenal saavutti upean rajapyykin toisena seurana Valioliigassa

Arsenal tarrasi vahvemmin kiinni Mestarien liigan sijoihin, kun joukkue kaatoi West Bromwichin torstaina rästipelissään 2-0-lukemin. Maaleista vastasi Alexis Sanchez, joka oli alituisena kiusana vastustajalle. Molemmat maali syntyivät jo avausjaksolla.

Voitto oli Arsenalille 500:s Valioliigassa ja aiemmin tämän rajapyykin on ylittänyt vain ManU, jolla on 84 voittoa enemmän. Arsenal on sarjassa kolmas, kaksi pistettä Manchester City edellä. Viidentenä oleva ManU on neljä pistettä kolmossijasta.

– Aikainen maali auttoi meitä siinä, ettemme joutuneen jännittämään tulosta. Olemme tilanteessa, missä top3-sijoitus on omissa käsissämme. Haluamme toki enemmän ja huolehdimme nyt omasta osuudestamme ja katsomme mihin yllämme, Arsenalin manageri Arsene Wenger kommentoi BBC:lle.

Kärkijoukkue Leicester on tykkimiehiä jo 10 pistettä edellä, joten mestaruusmahdollisuuksia tuskin kannattaa enää elätellä. Wengerin alaisuudessa Arsenal on jälleen kerran etenemässä Mestarien liigaan seuraavaksi kaudeksi, mutta edellisestä liigamestaruudesta on jo 12 vuotta. Parina edellisenä kautena menestystä tuli kuitenkin Englannin cupista.

» Katso Valioliigan ottelut, taulukko ja uutiset erikoissivultamme!