© Kuva: Getty Images

Barcelona hankkimassa Liverpoolia rankoneen laitahyökkääjän – ”Mahdollisesti kesällä”

Villarrealin laitahyökkääjä Denis Suarez vakuutti torstaina pelatussa Eurooppa-liigan välierien ensimmäisessä osaottelussa Liverpoolia vastaan. 22-vuotias espanjalainen rakensi lisäajalla Adrian Lopezin viimeistelemän maalin, ja Villarreal kukisi Poolin kotonaan maalein 1-0.

Suarezhan siirtyi Villarrealiin viime kesänä Barcelonasta. Katalaanijätillä on kuitenkin oikeus ostaa hänet takaisin kesällä kolmella miljoonalla eurolla. Barcelonan urheilujohtaja Robert Fernandez myönsi jo maaliskuussa, että Suarez kiinnostaa.

– Hän on arvokas pelaaja. Yritimme hankkia hänet talven siirtoikkunassa, mutta emme pystyneet siihen olosuhteiden vuoksi. Villarrealin näkökanta oli looginen. On mahdollista, että hän tulee kesällä. Hän on pelaaja, jonka Barca voi hankkia.

Barcelonan tähtikolmikko Lionel Messi – Luis Suarez – Neymar on näyttänyt ajoittain väsyneeltä tämän vuoden puolella. Monien mielestä joukkue olisi kaivannut tällä kaudella laajempaa rotaatiota. Suarez toisi Blaugranalle varmasti tarvittavaa laajuutta materiaaliin.

Lähde: Goal.com